Hallojsan

Har varit sjuk hela veck nu.
men idag känner jag mig mycket bättre så jag åker till skolan imorgon:)
fast då har jag bara en lektion och det är idrott.
efter skolan blir det flumma på stan med folk:)
sen kanske jag åker till vänersborg en sväng:)
och på kvällen blir det strömmen:)


Längtar till lördag<333


ha en bra helg:)
jag

Halloj

Klockan är rätt mycket men iaf nu ska jag berätta vad som har hänt hos mig:)
Igår var jag på återträff på strömslund med gamla klassen.. det var inte så många ifrån min klass där. men det var några ifrån alla "gamla nior" eller vad man ska säga.. jag prata typ bara med Anna och sa hej till några ifrån min förra klass.
Och typ vi fikade pratade med lärarna och sånt.. sen efteråt så var det typ öpethus på skolan. så jag och Anna bestämde oss för att kolla runt lite om det hade förändrats något. det var ganska likt sen vi gick där. fast jag märkte npgra ändringar då:P..
sen så skulle typ lärarna ha lite lektioner så vi gick och kollade när dom hade det för det var typ så att man fick det.. vi träffade några till lärare pratade,, och åt våfflor:P..
Vi gick runt där ganska länge. men sen kände jag att jag ville hem.. så vi tog bussen till stan. sen tog Anna bussen till sin mamma och jag tog en annan buss hem...
iaf det var min gårdag:P..
nu ska jag berätta hur denna dagen har varit:P
denna dagen har typ varit en tråkdag.. har varit sjuk. så har bara sovit och tat det lungt.. och pluggat lite också (A).. duktiga jag:P..
har precis druckit lite varm oboy det var gott;)...
aja nu har jag inge mer att säga.. men imorgon blir det skola.. en lektion och det är idrott..
sen så på kvällen så blir det anntingen att vara hemma med familjen eller gå till strömmen och träffa folk. eller följa med emma till vänersborg.. men jag får se hur det blir..
ha det gött allt folk godnatt:P

RSS 2.0